Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Content Management System

CMS

Zelf je website bewerken waar en wanneer je maar wilt

Om een website te bewerken, is een computerprogramma nodig. Dit is vaak ingewikkelde programmatuur, waarbij je heel wat kennis moet hebben om een site er zo uit te laten zien als jij graag wilt. Daarom wordt soms een programma bij de website geïnstalleerd, waarmee je de inhoud van een site kunt bewerken. Simpel en snel, en zonder dat je het risico loopt de je je website ermee uit de lucht haalt. Dit heet een Content Management System, een CMS.

Hoe werkt het?

Web&Go is één van de meest gebruiksvriendelijke CMS systemen die in Nederland worden aangeboden. Een groeiende groep gebruikers maakt hier dagelijks gebruik van om zijn website bij te werken.

Alleen wat nodig is
Het Web&Go CMS is gemakkelijk te begrijpen voor iedereen die met een tekstverwerkingsprogramma overweg kan. We stoppen er namelijk alléén de functies in die je nodig hebt. Je hebt geen technische kennis of speciale programma's nodig. Een computer met een internetverbinding is voldoende.

Gebruikersgroep
Omdat het team achter Web&Go dicht bij de gebruikers wil staan, horen wij ook graag je feedback. Vragen of suggesties vanuit gebruikers worden altijd serieus genomen, en waar mogelijk doorgevoerd. Iedereen profiteert van elkaars goede ideeën en ervaring.

Multimedia en Social Media
Vanuit het Web&Go CMS kunnen koppelingen worden gemaakt met verschillende Social Media platforms, en kunnen foto's en bestanden eenvoudig worden geplaatst.