Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Toegang tot uitgebreide statistieken

Statistieken

Uitgebreide statistieken van je site met Google Analytics

Een site gaat pas écht voor je werken, als je het bezoek van je site in de gaten houdt en je inhoud hierop aanpast. Daarom is een statistiekenprogramma erg handig: wie zijn mijn bezoekers, waar komen ze vandaan, kunnen ze zoeken wat ze vinden? Dit en nog veel meer informatie vind je met Google Analytics.

Hoe werkt het?

Google Analytics is een krachtig statistiekenpakket dat aangeboden wordt door Google. Met de module 'Google Analytics' krijgt je Web&Go site een koppeling waar alle statistieken optimaal mee verwerkt worden in je Google Analytics account.

Bijsturen
Inzicht in het bezoek op je site geeft je mogelijkheid om bij te sturen. Waar zitten de bottlenecks: komt er geen bezoek, of komt er wel bezoek maar verdwalen ze soms?

Motivatie
Bovendien motiveert het inzicht in het bezoek van je site het onderhouden of uitbreiden ervan en kun je zien of bepaalde advertentiecampagnes opleveren wat je ervan verwacht.

Real-time
Met de nieuwe real-time functie van Google Analytics kun je het aantal actieve bezoekers op je site zien, op ieder moment. Leuk om te zien of er traffic op gang komt na een berichtje in de Social Media!