Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Webshop

Webshop

Een nieuw verkoopkanaal op Internet!

Een webshop is een winkel, maar dan op Internet. Bij het woord 'Webshop' denk je misschien al gauw aan de grote webwinkels, maar vergeet ook de mogelijkheden en kansen voor een kleinschalige webshop niet! Een Web&Go webshop geeft je kansen om een nieuw publiek te bereiken, zonder grote investeringen.

Hoe werkt het?

De module 'webshop' is de meest uitgebreide module van Web&Go. Wanneer we deze module voor je installeren, kun je er voor kiezen om gelijk de afrekenmodule met iDeal te laten instellen. Dan kun je namelijk tegelijk met de bestelling, ook de betaling ontvangen. Wel zo handig!

Productbeheer
Producten en productgroepen beheer je eenvoudig zelf, via je vertrouwde Web&Go CMS omgeving. Bij een product geef je naast de naam ook extra gegevens in, zoals een foto, verkrijgbare uitvoeringen en kleuren, een omschrijving en natuurlijk de prijs.

Facebook shop
Het is mogelijk om de webshop ook in een Facebook pagina te laten plaatsen. Je kunt dan bijvoorbeeld een specifieke productgroep, of enkele aanbiedingsproducten, rechtstreeks onder de aandacht brengen van een bepaalde doelgroep en direct vanuit je Facebook pagina laten bestellen.

Informeer naar de mogelijkheden!