Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

E-mailadressen

E-mailadressen

Een duidelijk e-mail adres met je eigen domeinnaam

Elke seconde worden er wereldwijd zo'n 3 miljoen e-mails verzonden. Het is dus erg van belang dat die allemaal snel en veilig op de juiste bestemming aankomen. Gelukkig gebeurt dat ook, omdat het e-mail adres duidelijk is opgebouwd uit twee delen: het deel voor de @ is de postbus binnen het domein van het bedrijf, het deel na de @.

Helaas bestaat zo'n 90% van de e-mails uit spam: ongevraagde reclame. Hoezeer ook getracht wordt dit percentage terug te dringen, blijft spam vaak lastig voor de uiteindelijke gebruiker. Ga dus zuinig om met het bekendmaken van je e-mail adres.

Hoe werkt het?

Bij ieder Web&Go pakket horen ook e-mailadressen, voorzien van je eigen domeinnaam. Het komt een stuk professioneler over als je e-mail adres niet eindigt op de naam van je internetprovider, maar op je eigen bedrijfsnaam.

Mailboxen
Wanneer iemand je een e-mail stuurt, wordt deze afgeleverd op de mailserver van Web&Go. Die kijkt voor wie het bestemd is en zet de e-mail in de juiste 'postbus'. Bij het openen van je e-mailprogramma wordt de postbus geleegd en verschijnt de e-mail op je computer, smartphone of tablet.

Mail alias
Het is mogelijk om meerdere mailadressen in één postbus te bezorgen. Bijvoorbeeld zó dat bestellingen@bedrijf.nl terechtkomen in de postbus eric@bedrijf.nl.

Hosted Exchange
Wanneer je meerdere computers, of bijvoorbeeld een smartphone of tablet gebruikt, kan het erg handig zijn om overal dezelfde mailbox, agenda en contactpersonen te gebruiken. We kunnen in die gevallen een hosted exchange oplossing aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.