Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Onderhoud

Onderhoud

Met een Web&Go website ben je altijd up-to-date

Een folder kun je drukken, en eenmaal gedrukt blijft deze ongewijzigd zijn werk doen. Een website is daarentegen nooit af. De inhoud van een site vergt een site periodiek om een update, maar ook de techniek achter de site. Bepaalde databases dienen te worden opgeschoond, en de software dient te worden bijgewerkt om steeds te voldoen aan nieuwe eisen als het gaat om performance n nveiligheid.

Vergelijk het met een technische installatie als een auto of CV ketel: zonder periodiek onderhoud zal hij steeds minder optimaal gaan functioneren.

Hoe werkt het?

Een internetbrowser is het programma waarmee u over internet surft, bijvoorbeeld Internet Explorer of Safari. Dagelijks komen er nieuwe versies van internetbrowsers uit, meer dan waar u waarschijnlijk weet van heeft. Wij houden deze updates in de gaten, en als er een nieuwe versie uit komt testen wij Web&Go websites met deze browser, zodat uw site óók in de toekomst goed blijft werken.

Tevens onderhouden wij ons serverpark om dit up-to-date en volgens de laatste standaarden te houden.

Software Updates
Aan Web&Go wordt altijd doorgewerkt. Steeds maken we het systeem sneller, veiliger, eenvoudiger en waar nodig breiden we het uit met nieuwe functies. Doordat wij op een slimme manier updates kunnen plaatsen, is in het lage maandbedrag inbegrepen dat je site wanneer nodig bijgewerkt wordt met de nieuwste versie.

Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen!