Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Ontwerp & Concept

Ontwerp & Concept

Web&Go biedt eigen ontwerp voor elk budget

Een ontwerp gaat verder dan 'een mooi plaatje', er gaat een concept achter schuil. Een concept is eigenlijk een mooie term voor 'de boodschap die je over wilt brengen'.

Die boodschap kan variëren van de de doelgroep die je wilt bereiken, tot het uitstralen van kwaliteit en vertouwen dat je wilt wekken.

Hoe werkt het?

Het ontwerp staat bij Web&Go los van de inhoud van je site. Dat houdt in, dat je op ieder moment een nieuw ontwerp kunt bestellen. Bij je bestelling van Web&Go heb je de keuze uit een standaard opmaak, of een op maat gemaakte template.

Standaard
Ook dan krijg je bij Web&Go nog steeds een mooi ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Tijdens een telefoongesprek met één van onze ontwerpers nemen we je wensen door. Technisch beperken we ons tot een aantal vaste standaarden, je krijgt wel écht een eigen site. 

Op maat
We plannen een afspraak in op ons kantoor in Oosterhout. Daar maken we kennis met elkaar, nemen we je wensen door en na een gesprek met één van onze ontwerpers gaan wij aan de slag. Nadat je het grafisch ontwerp hebt goedgekeurd, bouwen we de site.

Verschil?
In beide gevallen zal je site absoluut een strak ontwerp krijgen. Het verschil zit hem in de mate waarin het concept naar voren komt en uitgedragen kan worden.