Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Webhosting

Webhosting

Jouw website altijd goed bereikbaar

Iedere website draait op een server. Dat is een computer die, 24 uur per dag en 7 dagen per week, met het internet verbonden is en op verzoek jouw website aan de bezoeker laat zien. Vaak staan er meerdere sites op één server.

Servers staan meestal in een serverpark, een plaats waar heel veel websites staan. Zo'n serverpark is voorzien van allerlei beveiligingsmaatregelen, zodat de veiligheid van je website gegarandeerd is.

Hoe werkt het?

De Web&Go sites worden door onze technici geïnstalleerd op één van de Web&Go servers. Dit zijn servers die goed en snel bereikbaar zijn, en ook door ons up-to-date gehouden worden zodat er geen gaten in de beveiliging ontstaan. Bovendien zijn ze zó geconfigureerd, dat als er een server stuk gaat, een andere server zijn werk overneemt.

Back-up
In het onverhoopte geval dat er toch iets mis gaat, kunnen we altijd teruggrijpen op back-ups, die dagelijks worden gemaakt. Deze back-ups worden enkele weken bewaard.

Capaciteit genoeg
Onze servers zijn flexibel en schalen mee afhankelijk van de behoefte. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de bereikbaarheid, ook niet als uw site op een bepaald moment ineens veel bezoekers trekt door het plaatsen van een advertentie of een nieuwsbericht.

Flexibel
Wij rekenen niet direct extra kosten wanneer uw site het afgenomen pakket overschrijdt. Pas als dit structureel aanhoudt, treden wij met u in overleg over een oplossing.