Ons nummer: +31 (0)162 424512 Mail: info@webandgo.nl

Websitevulling

Websitevulling

Een goede site vergt een goede vulling

Bij het bouwen van een website is het handig als de inhoud in grote lijnen bekend is, maar tijdens de bouw kun je nog aan de vulling van de website werkten. Als een website wordt gebouwd, is deze namelijk nagenoeg leeg. Een klein stukje inhoud wordt er door de programmeurs in geplaatst om te laten zien hoe de website werkt, maar de echte inhoud komt later pas.

Hoe werkt het?

Een website heb je natuurlijk niet alleen omdat dat er mooi uit ziet, je wilt er ook wat mee vertellen. Het is daarom van belang een goed beeld te schetsen van wat je wilt bereiken, en welke inhoud je daarvoor op je site wilt plaatsen.

Contentplan
Dit heet een contentplan. Als je dat in een vroeg stadium maakt, kan er bij het ontwerpen en bouwen van je site rekening mee worden gehouden. Het maakt bijvoorbeeld uit, of je veel tekst hebt en weinig afbeeldingen, of dat je site voornamelijk uit afbeeldingen bestaat met her en der tekst.

Web&Go starter
Bij een Web&Go Starter abonnement kun je de tekst en afbeeldingen voor de inbegrepen vijf pagina's per e-mail bij ons aanleveren. Wij plaatsen de teksten en foto's in je site.

Tijdens het plaatsen van de site zullen we rekening houden met de geldende regels voor het plaatsen van content, om deze goed vindbaar te maken.